• Ammerom

Ammerom finnes i Cafe Central og Miniputthuset.  Stellerom finnes ved alle våre toaletter.

  • Førstehjelp

I Lilleputthammer har vi Lilleputtverter som kan førstehjelp.  Dersom noen har behov for førstehjelp blir Lilleputtvertene kontaktet. Parken har hjertestarter og rullestol.  

  • Handikapp

Ledsager:
Hvis du som handikappet har behov for en ledsager, får max. 1 ledsager gratis adgang. Det forutsettes at du har ledsagerkort. Dette gjelder også for et utenlandsk offisielt utstedt ledsagerkort til handikappede. Kortet vises ved billettkjøp.

Parkering:
Hvis dere kommer med bil, kan vi tilby gratis handikapparkering like utenfor inngangen til Lilleputthammer. OBS, det er  begrenset antall plasser, så det anbefales å komme tidlig.

Toaletter:
Det er toaletter tilpasset bevegelseshemmede i Cafe Central og Parkkafeen.

  • Grilling

Av hensyn til alle gjesters sikkerhet i Lilleputthammer er det ikke tillatt å grille eller medbringe egen grill i parken. Har man lyst på grillmat anbefaler vi Huset i skogen eller Wiesegården grill (åpent i juli måned).

  • Kredittkort

I Lilleputthammer er det mulig å betale med følgende kredittkort; Visa, Mastercard og Diners.

Billetter bestilles online for å være sikret plass i Lilleputthammer.  

  • Røyking

Lilleputthammer har noen få røykesoner og vi ber dere om å ta hensyn til andre besøkende.

  • Bagasjetraller i familiepark

Lilleputthammer har et begrenset antall bagasjetraller til bruk for våre gjester.  Vi anbefaler at dere kommer tidlig for å sikre dere en bagasjetralle.

  • Gratis internett

Lilleputthammer har gratis internett. Logg inn HHAinternett når du er i parken. Det er ingen adgangskode.

  • Driftsstatus

Det kan dessverre oppstå driftsstopp i attraksjonene i løpet av åpningsdagene våre. Driftsstopp kan være av kortere eller lengre varighet.

Årsakene til nedetid kan være på grunn av Force majeure, som vi ikke kan kontrollere eller forutsi. Blant annet lenger leveringstid på reservedeler hos leverandør enn forespeilet.

Når det er nedetid for en av attraksjonene jobber vi på høygir for å kunne reparere attraksjonen og sørge for at den er i gang igjen så raskt som mulig. 

  • Vi tar bilder til vår markedsføring

Vi fotograferer våre attraksjoner i Lilleputthammer og Lekeland i løpet av sommeren og bruker bildene på våre hjemmesider, facebook og instagram.  Der det er en eller flere personer i sentrum av bildet vil vi vanligvis be om lov til å benytte disse bildene, men på bilder med med mange personer vil vi ikke spørre om tillatelse.

Pr i dag har kommunen fastlegekontor i Øyer og Tretten. Fastlegene har bl.a. ansvar for øyeblikkelig hjelp og akuttmedisinsk beredskap på dagtid. Åpningstider kl. 08.00 – 16.00. Mellom kl. 16.00 og kl. 08.00 er tjenesten kjøpt hos den Interkommunale legevakten i Lillehammer. Adressen til legekontoret i Øyer er i "Spar" bygget omtrent 150 meter fra Lilleputthammer, telefon 61 24 71 00

 

 

 

 

 

 

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

                                                                    


kart 2021