icon-english-language1

Hotell Lilleputthammer

På Hafjell Hotell bor du ”midt i smørøyet” for en opplevelsesrik weekend eller høstferie med barna. Hafjell Hotell er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark og Lekeland Hafjell. Hunderfossen er lokalisert 3 km fra hotellet. Ladestasjon for elbiler ved hotellet. Hafjell Hotell ble kåret til hotellet med best frokost i Oppland.

Hotellet tilbyr familiepakke for helg og høstferie.

Bestill overnatting eller familiepakke

 

Leiligheter Lilleputthammer

Bo i velutstyrte og familievennlige leiligheter på Alpin Apartments Solsiden, Hafjell Alpinlandsby Pluss eller Alpin Apartments Sørlia ligger like ved gondolbanen i Hafjell med kort avstand til Lilleputthammer. Velg mellom 4, 6, 8, 10 og 12-sengs leiligheter. I tillegg har vi hytter fra 6 til 31 sengeplasser for utleie i Hafjell.

Finn hytter og leiligheter (PC)

Finn hytter og leiligheter (mobil)

 

Nermo Lilleputthammer

Familiedrevet og familievennlig hotell og leiligheter med egen 9-hulls golfbane, stor minigolfbane med ekte gress og store utendørs lekeområder. Eget innendørs leke/videorom for de minste og stort Playstation III rom med både racingstoler og gamestoler. Hotellet er en del av de Historiske Hotell og Spisesteder. 2 min. fra Lilleputthammer med bil. Hotellet selger billetter til Lilleputthammer.

Les mer om Nermo Hotell

Quality Hotel i Hafjell

Barnas Hotell ved Hunderfossen og Lilleputthammer. Hotellet oppleves som en drøm for alle barneforeldre! Egen barneinnsjekk, konkurranser, kino, spillerom, basseng, bordtennis, biljard, tegnerom, barnebuffet og ikke minst 350 m2 stort innendørs hoppeland med 5 store hoppeslott og sklier.

Hotellet er lokalisert 250 meter fra LilleputthammerMølla Hotell Lillehammer

Vi ønsker velkommen til charmhotellet, Mølla Hotell som ligger i Lillehammer sentrum, kun 15 minutter med bil til Lilleputthammer og Hunderfossen Familiepark. I Kvernhuset fra 1863 finner du vår EGON restaurant. Og på toppen av hotellet byens høyeste vannpost, Toppen Bar. Gangavstand til Gågata, Maihaugen og Bjerkebæk. Mølla Hotell selger rabatterte billetter til Lilleputthammer.

Les mer om Mølla Hotell

Lillehammer Vandrerhjem ligger ved togstasjonen på Lillehammer

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen har sentral beliggenhet på buss- og jernbanestasjonen. Vi gir dere en god start på dagen med frokost i vår egen Cafe Stasjonen. Her serverer vi dere også gjerne middag, småretter, hjemmelagde kaker og kaffe etter en aktiv familiedag. Sommerbussen til Lilleputthammer går fra stasjonen.

Les mer om Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen

Laven storhytte

Vår avdeling i Hafjell Resort, Hafjell Exclusive har håndplukket noen privateide storhytter og leiligheter som egner seg for utleie.

Passer perfekt for grupper og flere familier som ønsker å dele en stor hytte under sommerferien i Hafjell Hunderfossen. Vi har storhytter fra 14 til 31 sengeplasser av god standard.

Les mer om storhytter i Hafjell

Hafjell booking

Hafjell Booking tilbyr utleie av hytter og leiligheter. Overnatt i velutstyrte hytter og leiligheter med 2 til 30 senger. Vi har hytter og leiligheter som ligger sentralt enten man ønsker å bo på fjellet, eller om man ønsker nærhet til butikker og attraksjoner som Hafjell Bike Park, Hunderfossen Familiepark eller Lilleputthammer. 

Bestill overnatting hos Hafjell Booking

nordseter apartmentsModerne leiligheter som passer for opp til 9 personer. De fleste leilighetene har renoverte bad og kjøkken, balkong med fjellutsikt og egen skibod. Utsikt over Landevann om sommeren. Gratis mobilt bredbånd, og parkering rett ved leiligheten.

Lillehammer Fjellstue på Nordseter selger rabatterte billetter til Lilleputthammer eller kan bestilles sammen med overnatting.

Lillehammer fjellstue

Nordseter hytteutleieNordseter Fjellpark ligger i naturskjønne omgivelser på Nordseter, 850 m.o.h., 15 minutter fra Lillehammer sentrum (25 minutter i bil til Hunderfossen og Lilleputthammer). Her finner du et eldorado for turer i fjellet både med ski vinterstid, og på beina sommerstid.

Nordseter Fjellpark tilbyr overnatting, aktiviteter og servering. Hyttene og leilighetene er utstyrt for selvhusholdning.

Nordseter Fjellpark selger rabatterte billetter til Lilleputthammer i kombinasjon med overnatting.

Les mer om Nordseter Fjellpark

aasletten HafjellAasletten Pensjonat og Hytter ligger 50 meter fra Gondolen i Hafjell Alpinsenter. 

Vi har hytter, leiligheter og rom til leie. Pensjonatet kan også leies ut til grupper og gir en svært god ramme for sosialt samvær. 

Hos oss er det barnevennlig og sentrumsnært.  Aasletten Pensjonat er lokalisert 700 meter fra Lilleputthammer familiepark.

Les mer om Aasletten Pensjonat og Hytter

 

birkebeinerenBirkebeineren Hotel & Apartments ligger flott til i rolige omgivelser i gangavstand fra Gågata på Lillehammer. Vi kan tilby overnatting i hotell og i velutstyrte leiligheter, alt til fornuftige priser. 

På Birkebeineren møter du toppidrettsutøvere, barnefamilier, arrangementsgjester og kursdeltakere fra hele verden.

Vi kan tilby fri bruk av trådløst nettverk (WLAN) på alle leilighetene.

Birkebeineren selger billetter til Lilleputthammer

skarsmoenSkarsmoen Gård ligger i flott natur hvor det ikke er noe gjennomgangstrafikk og man kan nyte stillheten. Her kan man bo i rom i huset, og alle rom har eget bad og enkelte rom har hybelkjøkken med kokeplater og kjøleskap. 

Hyttene ligger i flotte omgivelser og alle hyttene har eget bad og godt utstyrte kjøkken.

 

rybakkenRybakken er et gårdsbruk i Øyer kommune. På gården drives det melkeproduksjon. Gården har vært eid og drevet av samme slekta i seks generasjoner, fra 1822.Vi har fem campinghytter for utleie. Vi leier disse ut i sommersesongen. På plassen har vi tilrettelagt for langtidsparkering av campingvogner, samt korttidsopphold.

Les mer om Rybakken camping

 

Tretten kro motellTretten Kro (kafe, restaurant), Motell (Hotell) og Camping, ligger helt inntil E6 på Tretten, 29 kilometer nord for Lillehammer, direkte avkjøring fra E6.Lillehammer, Øyer, Fåvang, Ringebu og Gausdal ligger innenfor 10 til 30 minutter med bil.

Hos oss er alle senger komplett oppredde med putevar, dynetrekk og laken, i tillegg ligger det et stort og et lite håndkle på hver seng. Uansett om det er den enkleste hytte eller rom av hotellstandard, så er alle våre senger ferdig oppredde.

Les mer om Tretten kro og motell

Radisson Blu Lillehammer Hotel

Scandic Lillehammer Hotel er lokalisert 15 km sør for Lilleputthammer familiepark.  I resepsjonen kan du kjøpe rabatterte billetter til familieparken. Hotellet passer perfekt for barnefamilier og har blant annet svømmebasseng både inne og ute.  I deres restauranter tilbys sommerbuffet og barnebuffet, samt A la carte og småretter.

 

Pellestova Sommer

Øverst på Hafjelltoppen ligger Pellestova Hotell Hafjell. Pellestova er et moderne fjellhotell med direkte adkomst til høyfjellet. Gjestene på Pellestova Hotell Hafjell skal ha det godt døgnet rundt litt som å være hjemme. Du kan velge et enkeltrom, dobbeltrom eller en stor fjellsuite. Fjellsuitene har 1 soverom og 1 sovealkove, oppholdsrom og et stort bad med badstue. TV og gratis WiFi på alle rom. Suitene egner seg godt som oppgradert dobbeltrom, eller for barnefamilier.  Pellestova har rabatterte billetter til Lilleputthammer familiepark

Les om Pellestova

Del på facebook

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            Tripadvisor


2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


 Klatreparken 2017