icon-english-language1

Klatreparken vår har fått navnet Olas klatrepark og er 135 meter lang og passe skummel, passe utfordrende og splitter ny!

Klatreparken består av 13 klatreelementer og deretter en zipline med to klatreelementer. Klatreparken er bygget slik at de ikke ødelegger eller forringer trærne i skogen.

Alle barna som ønsker å klatre i Olas klatrepark skal gjennom en øvelsesløype der de får opplæring. Vi bruker et system med kontinuerlig sikring - dvs. at barna er koblet til en sikringsline (fra selen) med en " speedrunner" fra start til mål.

Klatreparken gir en fin introduksjon til klatring og er utformet slik at barna skal ha det gøy og kjenne at de mestrer hindringene.

Alle barna får også klatresele og hjelm. Husk å ha gode sko og klær etter værforholdene.

Bruk av Olas klatrepark er inkludert i billettprisen til Lilleputthammer. 

Klatreparken passer best for barn mellom 5 - 10 til 12 år. Det er ikke barnas høyde, men lengde med strak arm som er avgjørende. Om høyden er over 130/135 cm med strak arm vil de kunne gjennomføre løypa og oppleve mestring.

Rett ved Olas klatrepark har vi en liten øvingsbane for de aller minste barna. Denne delen av klatreparken er laget for at barn under 4 år også skal få utfolde seg. Her trenger man ikke sikring. Foresatte må være med rundt for å passe på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få gode tilbud og
vær den første til å vite hva som skjer i Lilleputthammer.

Lilleputthammer på facebook

 

 

 

 

 

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            Tripadvisor


2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


 Klatreparken 2017