icon-english-language1

Vi beklager at vi inntil videre ikke kan selge sesongkort / årskort for Lilleputthammer Familiepark og Lekeland Hafjell. Årsaken er at vårt online bookingsystem gjør at innehavere av slike kort ikke får bestilt / reservert plass på ønsket besøksdato.

Vi jobber med å finne en løsning som gjør det mulig å reservere tid online med årskort, men er ikke helt i mål med dette enda. Lykkes vi med dette legges informasjon ut på våre nettsider.

Rabatterte gavekort
Men har du likevel lyst til å legge en opplevelse under treet til noen du er glad i, selger vi nå gavekort med 10% rabatt på valgfri sum frem til 24.12.2020.

Som kjøper av gavekort i Lilleputthammer eller Lekeland innen fristen, får du 10% rabatt (kjøp før 24.12.2020) på gavekortverdien. Det vil si at kjøp av et gavekort med verdi på kr 500,- betaler man kr 450,-, mens den som mottar gavekortet får full verdi og kan benytte gavekortet til inngang eller mat/drikke/suvenirer for kr 500,-.

Disse gavekortene kjøpes i vår nettbutikk

 

Lilleputthammer på facebook

 

 

 

 

 

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

tripadvisor lilleputthammer 2020                                                                        


kart 2019