icon-english-language1

Lekeland oversiktsbilde Hafjell

Lekeland Hafjell åpner fredag 26.juni

Lekeland Hafjell har åpent daglig fra torsdag 26.juni - søndag 16.august.  Våre åpningstider blir 10 - 18. Det blir makstak på antall gjester som kan oppholde seg samtidig i lekelandet på grunn av smittevernshensyn.

I Lekeland Hafjell kan barna boltre seg i sklier, hinderløyper, ballbinger, spøkelsesrom med mer. De kan hoppe, klatre, krype, balansere, skli, utforske og oppdage.

Det finnes egne avdelinger tilpasset barn i alderen 0-3 år og 2-4 år. Hovedlekeområdet er for barn fra 4 år og oppover. Hos oss har barna det kjempegøy, samtidig som de får vært i bevegelse i trygge omgivelser. Barna får styrket motorikken og testet sine ferdigheter.

Mens barna leker kan de voksne nyte en kopp kaffe, surfe på nett eller lese aviser i kaféområdet. I Lekeland kan du få kjøpt pølser, toast, vaffel, popcorn og annen snacks. I Lekeland Hafjell finnes air-condition. 

Lekeland Hafjell åpner fredag 26.juni for sommersesongen og holder åpent daglig til og med søndag 16.august. Det blir gjort tiltak for smittvern og blant annet er det satt makstak på antall besøkende i lekeland.

Del på facebook

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

tripadvisor lilleputthammer 2020                                                                        


kart 2019