icon-english-language1

Om sommeren går det buss fra Lillehammer buss og togstasjon til Hafjell Bike Park, Lilleputthammer og Hunderfossen.  Bussen har avgang fra plattform 7 på Lillehammer Skysstasjon og turen til Hafjell tar omtrent 20 minutter.  Bussen er lett å kjenne igjen da den er pyntet med bilder fra Hunderfossen Familiepark. 

Sommerbussen som den kalles lokalt har stoppested like ved Hafjell Hotell, Lilleputthammer, Lekeland Hafjell og Scandic Hafjell.  Fra Hafjell er det kun 3 km til Hunderfossen og mange bruker bussen også til å reise til familieparken på Hunderfossen. 

Lillehammer - Hafjell - Hunderfossen

sommerbuss

Sommerbussen er finansiert av reiselivet i Lillehammer regionen og Oppland Fylkeskommune. Til Hafjell og Lilleputthammer Familiepark kan du også benytte bussen fra Lillehammer som kjører til Hafjell og Tingberg. Bussen har mange avganger daglig mellom Lillehammer og Hafjell i Øyer kommune. Busstopp er like ved Hafjell Hotell og kun 150 meter fra Lilleputthammer familiepark.

Her kan laste ned bussruter til og med 23.juni

Bussruter fra 24.juni til og med 18.august

Del på facebook

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

tripadvisor lilleputthammer                                                                        


kart 2019