icon-english-language1

Hedda fra lilleputthammer
Hedda
: Jente på 6 år. Snusfornuftig, rettferdig og passer litt på Ola. Men, hun er tross alt ei jente på 6 år og ser på verden slik 6-åringer gjør. Hedda er veldig glad i å synge og danse, og elsker å tegne og lese bøker. Hedda er litt redd for å kjøre froskehoppet, men blir gjerne med Ola på togtur. Hun blir stadig mer trygg og tør å hevde sin plass.

Pelle: En boknerd som kan mye rart. Pelle er noen år eldre enn Ola og Hedda, så Pelle har litt «barnevaktjobb», samtidig som han er en som Ola og Hedda ser opp til, begge to. Positiv og fin fyr, som alltid har et svar eller en løsning på de utfordringene som dukker opp.

 
Ola
: Gutt på 7 år som er litt rampete, og kan finne på mye rart, men er stort sett veldig snill. Han liker åleke med biler og tog, og er veldig glad i godteri og tegneserier. Og han ELSKER Ola’s Froskehopp. Ola er veldig opptat av Sirkus, av Malte og alt som skjer i den lille Parken. Han simpelthen elsker å henge i parken om sommeren. 

Lilleputthammer på facebook

 

 

 

 

 

Lilleputthammer familiepark
Hundervegen 41                            

2636 Øyer

Telefon: +47 61 28 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    

tripadvisor lilleputthammer                                                                        


kart 2019